Apple 

Refurbished Apple-producten

Apple is onbetwist hét topmerk als het gaat om hardware! Er zijn onderhand talloze producten van Apple op de markt: de MacBook, IMac, IPhone, IPad, IWatch enzovoort. Klanten zien vaak al bij voorbaat af van een pc of laptop van Apple, vanwege de hoge prijs. Dat is niet nodig! Met een refurbished Apple-product koopt u topkwaliteit voor een aanzienlijk lager prijs.

Tweedehands Apple-producten bij laptops4all

Apple heeft de reputatie een duur merk te zijn. Daar staat tegenover dat de kwaliteit uitstekend is en het design supergaaf! Een tweedehands Apple-computer zegt niets over de staat van het product. Sterker nog: doordat het eerst in de handen van onze technici is geweest, ben u verzekerd van solide hardware. Het product is grondig getest en onderdelen zijn vervangen als dat nodig was. U krijgt een goedkope pc, laptop of tablet in huis met de kwaliteit van een topmerk en 1 jaar garantie!

Apple-producten voorzien van de nieuwste software

Wanneer u een Apple computer bij ons koopt, zorgen we ervoor dat de laatste versie van het besturingssysteem erop staat. Zo kunt u ermee werken zodra hij bij u thuis is afgeleverd. Ook de standaard apps zijn bijgewerkt en de software is helemaal schoongemaakt. Zelfs het kleinste spoor van vorige gebruikers wordt uitgewist. Alles wat u hoeft te doen is een Apple-account aanmaken of – als u al een account heeft – zich aanmelden. Oudere producten van Apple hebben soms niet meer de geheugenruimte om het besturingssysteem te upgraden. In dat geval zoeken we naar de meest recente versie van welke dat nog wel kan.

Online kopen of gewoon bij ons in onze computerwinkel in Loosdrecht

U heeft interesse in een gebruikte Apple computer? Bekijk meteen ons aanbod op deze website. Betaling online is veilig en makkelijk. U kunt daarentegen ook onze computerwinkel in Loosdrecht, Rading 56 bezoeken. Onze medewerkers staan u met enthousiasme te woord. Het is nu eenmaal niet altijd makkelijk om een keuze te maken uit alle versies, typen en mogelijkheden. Door een paar eenvoudige vragen te stellen, bepalen zijn snel welk Apple-product bij uw wensen past.

Belt u maar eens naar onze computerwinkel in Loosdrecht - het nummer is 035 6284312 - en stel vast of onze service u bevalt. We zijn ook per mail te bereiken. U mag rop rekenen dat we uw vraag direct beantwoorden.