MacBook 

Tweedehands MacBook kopen

Een MacBook is een een mooi apparaat. De nieuwwaarde van de Apple producten kunnen sterk uiteenlopen, tot wel enkele duizenden euro’s. Elektronica staat erom bekend dat het snel verouderd, dus daarom kiezen steeds meer mensen voor een gebruikt model.

Gebruikt model

Een gebruikte MacBook is niets minder dan een computer die al eens in gebruik is genomen. Voordat een gebruikte MacBook bij u thuis bezorgd wordt, is het product op allerlei manieren met de hand gecheckt. Zo bent u verzekerd van een kwalitatieve laptop, die ook nog eens erg voordelig is. Het voordeel van een gebruikte MacBook is bovendien dat het écht maatwerk is. Immers worden nieuwe laptops niet met de hand door iemand gecheckt.

Tweedehands Pro-model

Een tweedehands MacBook Pro is een goede keuze. Dit model is erg goed voor de veeleisende gebruiker. De computer heeft prachtige prestaties. De laptop is voorzien van een betere processor ten opzichte van het Air-model. Ook het in scherm is veel beter ten opzichte van de Air. Je kunt daarmee bijvoorbeeld kleinere iconen en teksten beter zien. Bovendien is de opslagruimte op de Pro standaard hoger dan bij de Air. De MacBook pro tweedehands is daarmee een slimme keuze!

Ook een goedkope MacBook is binnen uw bereik dit zijn gebruikte MacBook laptops met de kwaliteit van nieuw! Wilt u meer informatie dan kunt u ons ook bellen op 035 6284312.