• Schild Groot assortiment uit eigen voorraad
  • Schild Gratis verzending v/a 100,-
  • Schild 12 maanden garantie!
  • Schild Voor 15:00 uur is morgen in huis
  • Schild Niet goed = geld terug!
  • Schild Eigen technische dienst
ICT Waarborg Thuiswinkel Waarborg
Beoordelingen

Nieuwe computer

Wilt u een nieuwe computer of laptop kopen? In het actuele aanbod in de webshop van Laptops4all of onze winkel in Loosdrecht vindt u ongetwijfeld een computer die bij uw wensen aansluit. Wij houden de markt goed in het oog en wanneer we een gloednieuwe computer vinden die qua prijs en kwaliteit concurreert met onze refurbished hardware, nemen wij deze op in ons aanbod. Daarom is ons aanbod aan nieuwe laptops en computers niet ruim, maar wel van topkwaliteit.

Een nieuwe computer of laptop voor elke doelgroep

Welke nieuwe computer of laptop wij u adviseren, is afhankelijk van uw wensen. Zo voldoet een gaminglaptop of -pc aan andere voorwaarden dan een computer waarmee u enkel dingen opzoekt op internet. De computers zijn bovendien in verschillende formaten verkrijgbaar. Een laptop van 12 inch is bijvoorbeeld gemakkelijk voor onderweg. Gebruikt u het apparaat voornamelijk op kantoor? Dan is een 17 inch wellicht geschikter.

Laat uw oude computer repareren

Service, verkoop en reparatie zijn de drie pijlers van ons bedrijf. Het verkopen van ongebruikte en gebruikte computers is niet het enige wat Laptops4all doet. We voeren ook reparaties van laptops uit. Uw apparaat lijkt weer een nieuwe computer na onze kleine ingreep, uitgevoerd door onze excellente technische afdeling. In sommige gevallen is de reparatie zelfs klaar terwijl u wacht.

Kom langs in onze winkel of bestel online

U koopt uw nieuwe computer of laptop eenvoudig in onze webshop. U betaalt direct online en krijgt uw bestelling vaak de volgende dag al thuisbezorgd. Daarnaast is het mogelijk om langs te komen in onze winkel in Loosdrecht. Onze medewerkers geven u graag advies en vertellen u alles over de verschillende producten en onze aanbiedingen. Bel ons op 035-6284312 of stuur een e-mail naar info@laptops4all.nl als u vragen heeft over onze producten. Het is ook mogelijk om te chatten met een van onze medewerkers.

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw