Nieuwe Computers 

Een selectie uit nieuwe computers van topmerken

Bent u op zoek naar een nieuwe pc of laptop? Wij houden markt goed in het oog en waanneer we een nieuwe computer vinden die qua prijs en kwaliteit kan concurreren met onze refurbished hardware, nemen wij deze op in ons aanbod. Wij willen u de kans niet onthouden een nieuwe pc te kopen wanneer deze het beste bij uw wensen aansluit. Bekijk ons actuele aanbod en beslist u zelf.

Een laptop om te gamen of een pc voor school?

Ons aanbod aan nieuwe pc’s en laptops is niet altijd even ruim. Het ligt eraan wat er op de markt verschijnt. We nemen alleen producten op die een toegevoegde waarde voor ons assortiment hebben. Welke pc of laptop wij u uiteindelijk adviseren is afhankelijk van uw wensen. Een pc of laptop om te gamen voldoet aan andere voorwaarden dan een computer waarmee u alleen het internet op wilt. Goedkope laptops hebben we in verschillende formaten. Een 12 inch laptop is makkelijk voor onderweg, gebruikt u de laptop echter voornamelijk op kantoor, is een 17 inch wellicht geschikter.

Is uw oude computer traag of werkt hij niet meer?

Verkoop van nieuwe en refurbished computers is niet het enige wat Laptops4all doet. Doordat we de beschikking hebben over een excellente technische afdeling, doen we ook reparaties. Het zal u verbazen wat een kleine ingreep kan betekenen voor uw computer. In sommige gevallen kunt u er zelfs op wachten terwijl u een lekker kopje koffie neemt in de winkel. Service, verkoop en reparatie zijn de drie pijlers van ons bedrijf. Als het niet nodig is, hoeft u van ons geen nieuwe computer aan te schaffen. Wij houden onze medewerkers graag voor dat geen computers verkopen. Wij verkopen oplossingen.

Zowel online als in onze winkel in Loosdrecht

Wat voor onze refurbished producten opgaat, geldt ook voor de nieuwe computers in ons aanbod. U heeft de keus om ze online te bestellen. U bestelt, betaal veilig online en krijgt uw bestelling aak de volgende dag al thuisbezorgd. U kunt echter ook eens een kijkje komen nemen in onze winkel in Loosdrecht. U wint advies in van onze medewerkers en kan de producten live aanschouwen. Sommige klanten vinden dat toch het fijnst. Wat u ook kunt en is uw oude computer meebrengen. Het hangt er uiteraard vanaf wat de reden is dat u deze wilt laten vervangen, maar u kunt er altijd nog even naar laten kijken door een van onze technici.