• Nieuw in doos!

  • 6e Gen. Intel QuadCore i5
  • 8GB DDR4 / 256GB SSD
  • USB 3.0, HDMI, W10 Pro
  • Inclusief B&O Audiomodule
  Een kleine maar zeer krachtige pc in een schitterende modulaire behuizing. Word geleverd inclusief de Audiomodule van B&O zoals op de foto t.w.v. 129,- euro.
  Zoekt u ook nog een gebruikte monitor?
   
  € 499,00
  Prijs excl. BTW € 412,40

 • Nieuw Garantie tot 2024!

  • 9e Gen. Intel Core i5
  • 8GB DDR4 / 256GB SSD
  • USB 3.0, Windows 10 Pro
  • Nieuw in doos, garantie tot 2024!
  HP noemt het de EliteDesk 800 G5 mini maar hij is alles behalve dat, met zijn krachtige 9e generatie Intel Core i5 processor en de nieuwste technologie is hij zelfs gróóts te noemen in zijn prestaties!
  Zoekt u ook nog een gebruikte monitor?
  Van € 1.149,00
  Voor € 649,00
  Prijs excl. BTW € 536,36

  Verlaagde prijs
  • 8e Gen. Intel HexaCore i7
  • 16GB DDR4 / 256GB m.2
  • SD-kaart, DVDRW
  • Windows 10 Pro

  HP's krachtigste small form factor. U krijgt prestaties op het hoogste niveau met een compact apparaat dat eenvoudig single- en multi-threaded applicaties kan verwerken. Met bijna eindeloze configuratieopties is de Z2 SFF de perfecte hardwareoplossing die u naar wens kunt aanpassen
   
  € 999,00
  Prijs excl. BTW € 825,62

Koop een nieuwe computer van een van de topmerken 

Wilt u een nieuwe computer of laptop bestellen? Wij houden de markt goed in het oog en wanneer we een nieuwe computer vinden die qua prijs en kwaliteit kan concurreren met onze refurbished hardware, nemen wij deze op in ons aanbod. Wij willen u de kans niet onthouden een nieuwe pc te kopen wanneer deze het beste bij uw wensen aansluit. Bekijk ons actuele aanbod online of in onze winkel in Loosdrecht.

Een nieuwe computer of laptop: geschikt voor elke situatie

Ons aanbod aan nieuwe computers en laptops is niet altijd even ruim. Het ligt eraan wat er op de markt verschijnt. We nemen alleen producten op die een toegevoegde waarde voor ons assortiment hebben. Welke computer of laptop wij u uiteindelijk adviseren om te bestellen is afhankelijk van uw wensen. Zo voldoet een pc of laptop om te gamen aan andere voorwaarden dan een computer waarmee u alleen het internet op wilt. De apparaten zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. Een 12 inch laptop is bijvoorbeeld gemakkelijk voor onderweg, maar gebruikt u het apparaat voornamelijk op kantoor, dan is een 17 inch wellicht geschikter.

Laat uw oude computer repareren

Het verkopen van nieuwe en tweedehands computers is niet het enige wat Laptops4all doet. Doordat we beschikken over een excellente technische afdeling voeren we ook reparaties uit. Het zal u verbazen wat een kleine ingreep kan betekenen voor uw computer. In sommige gevallen is de reparatie klaar terwijl u wacht. Service, verkoop en reparatie zijn de drie pijlers van ons bedrijf. Het is daarom ook niet altijd nodig om een nieuwe computer te bestellen, want door onze reparaties is uw apparaat weer zo goed als nieuw.

Een nieuwe computer bestellen: kom langs in onze winkel of bestel online

U kunt uw nieuwe computer of laptop eenvoudig bestellen in onze webshop. U betaalt direct online en krijgt uw bestelling vaak de volgende dag al thuisbezorgd. Daarnaast is het mogelijk om langs te komen in onze winkel in Loosdrecht. Onze medewerkers geven u graag advies en vertellen u alles over de verschillende producten en onze aanbiedingen. Heeft u vragen over het bestellen van een computer? Bel ons dan op 035-6284312, stuur een e-mail naar info@laptops4all.nl of chat met een van onze medewerkers.