• Schild Groot assortiment uit eigen voorraad
  • Schild Gratis verzending v/a 100,-
  • Schild 12 maanden garantie!
  • Schild Voor 15:00 uur is morgen in huis
  • Schild Niet goed = geld terug!
  • Schild Eigen technische dienst
ICT Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Aantrekkelijke oplossing voor uw afgeschreven ICT-apparatuur

Laptops4all biedt integrale dienstverlening voor de fysieke, commerciële en administratieve verwerking van de te vervangen ICT-apparatuur. Hier verzorgen wij de Afvoer, Inventarisatie, Asset Registratie en Dataverwijdering van de afgeschreven oude ICT-apparatuur.
 
Hiermee realiseren wij een kostenverlagende operatie voor uw te vervangen ICT-apparatuur. Op basis van een uitvoerige inventarisatie bepaalt Laptops4all de juiste restwaarde en diensten die het vervangingsproces in één proces afronden. Hiermee voorkomt u productie-uitval op de werkvloer !

Uw afgeschreven ICT-apparatuur wordt door ons weer aangeboden aan scholen, bedrijven en particulieren. Na de definitieve ontvangst, inventarisatie en bepaling van de exacte specificaties kan tot definitieve restwaarde worden overgegaan.

Wij garanderen hierbij altijd een marktconforme restwaarde !!

Aan de hand van aan te leveren specificaties van de retourapparatuur kan Laptops4all op voorhand reeds een indicatieve waardering afgegeven. Uw apparatuur wordt vervolgens door ons getest. Op basis van de onderzoeksresultaten stellen wij nadien de definitieve prijs vast. Eventueel defecte- en onverkoopbare apparatuur bieden wij aan bij geregistreerde recyclingbedrijven.

Taxatie

Wilt u graag weten wat uw overtollige of verouderde ICT-apparatuur waard is? Bel ons op 035- 628 43 12. of stuur ons een e-mail via info@laptops4all.nl 
 
Verwijderen van de aanwezige software/data op harddisk

Als opdrachtgever wilt u uiteraard niet, dat vertrouwelijke bedrijfsgegevens van afgedragen ICT-apparatuur openbaar worden. Laptops4all verwijdert alle data en software van alle ontvangen computers. Dit verwijderingproces voeren wij uit via erkende software die de harde schijven van de computer een aantal malen met willekeurige gegevens overschrijft. Ook verwijderen wij alle mogelijke herkenningstekens van de ICT-apparatuur. Hierdoor zal de apparatuur niet meer herkenbaar zijn als zijnde afkomstig van onze opdrachtgever. In dit proces worden de harde schijven niet beschadigd. 

Wij verwijderen uiterst nauwkeurig de vertrouwelijke gegevens op afgeschreven ICT-apparatuur en rapporteren dit in een duidelijke Asset Rapportage. Laptops4all geeft harde garanties af dat de bedrijfsgegevens ook daadwerkelijk zijn verwijderd. De harddisks van de werkende apparatuur zullen op een dusdanige wijze worden behandeld dat de eventueel aanwezige informatie nimmer kan worden gereproduceerd. Laptops4all zal dit middels een officiële geheimhoudings-/vrijwaringsverklaring bevestigen.
 
Laptops4all Data Wiping
Alle vertrouwelijke gegevens worden van Pc’s/laptops/servers verwijderd conform de internationale standaarden.
Lees meer over Blancco http://www.blancco.com/nl/