• Schild Groot assortiment uit eigen voorraad
  • Schild Gratis verzending v/a 100,-
  • Schild 12 maanden garantie!
  • Schild Voor 15:00 uur is morgen in huis
  • Schild Niet goed = geld terug!
  • Schild Eigen technische dienst
ICT Waarborg Thuiswinkel Waarborg

De reparatie van uw laptop of pc

Wacht niet te lang als uw laptop een reparatie nodig heeft! Als u dat wel doet, omdat u uw laptop moeilijk kunt missen, is het misschien te laat. Want wat kan er allemaal kapot gaan aan een laptop? Best veel! Zeker wanneer u het apparaat vaak verplaatst, zit een ongeluk in een klein hoekje. Maar ook als u er zeer voorzichtig mee omgaat, leidt eenvoudig gebruik of surfen op het internet langzaamaan tot schade. Bij ons kunt u terecht voor de reparatie van uw laptop of computer van vele merken en voor elk onderdeel. Wij leveren snelle service uitgevoerd door vakkundige technici!

De laptop van uw favoriete merk laten voorzien van reparatie

Het maakt niet uit van welk merk uw laptop of pc is. Het repareren van een laptop is in principe voor elke computer gelijk. Een te vervangen harde schijf van een Toshiba vereist dezelfde soort skills als het aanpassen van het geheugen van een Apple. Wij hebben ervaren technici in dienst voor wie dat gesneden koek is. Snel, vriendelijk en vakkundig wordt u geholpen, waarna uw probleem als sneeuw voor de zon verdwenen is. Laptops4all staat u graag te woord bij vragen of problemen.

Is uw laptop of computer traag?

Laptops en pc's kunnen jarenlang meegaan mits u er goed mee omgaat. Dit geldt ook voor gebruikte laptops en pc’s. Periodiek onderhoud is een must en wanneer uzelf niet onderlegd bent in computers, nemen wij deze zorg graag van u over. Ook wanneer u merkt dat uw laptop of computer traag begint te worden, kunt u bij ons terecht voor een reparatie of schoonmaakactie. U zult merken dat een opgefriste computer, bijvoorbeeld een werk- of studentenlaptop, weer heerlijk werkt en u vergeet snel de irritatie van het ellenlang wachten op opstartende programma's of webpagina's. Onze medewerkers van Laptops4all helpen u met veel enthousiasme zodat uw nieuwe of refurbished laptop weer jarenlang mee gaat.

Wanneer is reparatie aan uw laptop nodig?

Soms is een reparatie van uw laptop echt dringend. U kunt er niet verder mee werken voordat een ervaren technicus ernaar gekeken heeft. Het gaat dan vaak over zaken als:

  •         - Het vervangen van de harde schijf
  •         - Het vervangen van de SSD
  •         - Het geheugen aanpassen
  •         - Data herstellen
  •         - Beeldschermdefect herstellen

Heeft u dus te maken met een computer of laptop die de grenzen van zijn functionaliteit heeft bereikt, komt u dan eerst bij ons langs voordat u een nieuwe koopt. Er is vaak nog veel mogelijk! Zeker wanneer u bang bent dat uw gegevens verloren zijn gegaan als gevolg van een beschadigde harde schijf, kunnen wij u meestal geruststellen.

Profiteer van professionele reparaties bij ons in Loosdrecht

Wij voeren de reparatie aan uw laptop in onze winkel in Loosdrecht altijd zo snel mogelijk uit. We begrijpen dat u uw computer niet lang kunt missen. Als het gaat om data herstellen of een te vervangen SSD-schijf, kan dit in sommige gevallen gedaan worden terwijl u wacht. Heeft u nijpende computerproblemen of wilt u wat meer informatie over ons? E-mail naar info@laptops4all.nl of bel ons op 035-6284312.