• Schild Groot assortiment uit eigen voorraad
  • Schild Gratis verzending v/a 100,-
  • Schild 12 maanden garantie!
  • Schild Voor 15:00 uur is morgen in huis
  • Schild Niet goed = geld terug!
  • Schild Eigen technische dienst
ICT Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Laptops4all heeft een showroom in Loosdrecht waar u terecht kunt voor advies, verkoop, reparatie en installatie.

Geopend van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00

TIP: Raadpleeg altijd de website voor gewijzigde openingstijden om teleurstellingen te voorkomen!

Heeft u een U-Pas? Wanneer komt u in aanmerking voor de korting met de UPAS?
De U-pas kan alleen gebruikt worden voor kinderen die van het Basis onderwijs naar het voorgezet onderwijs gaan zoals VMBO/MAVO/HAVO/VWO.

Het budget van de Upas is tot € 385,- voor de aanschaf van een laptop of computer. Als het bedrag daarboven zit is het de bedoeling dat u het restant bedrag zelf bijbetaald. Wij zullen hier checken of de u-pas gebruikt kan worden via de u-pas QR code scanner. In sommige gevallen is uw kind door de Gemeente Utrecht nog niet erkend voor het voortgezet onderwijs en kunt u de pas nog niet gebruiken. U kunt dan met gemeente Utrecht contact opnemen dat uw kind nog moet worden aangemeld voor het voortgezet onderwijs. U kunt ook contact opnemen met of U-pas Tel. 088-2030630 of hun een email sturen via de website van U-pas. 

Over Laptops4all
Algemene bedrijfsgegevens:
Laptops4all (VOF)
Industrieweg 18-d
1231 KH Loosdrecht
Tel. nr.: 035 6284312
KvK-nummer 32172229
BTW-nummer NL822443235B01
Rekeningnummer : NL86RABO 036.91.40.834

De Voordelen van Laptops4all.nl
1. 12 maanden hardware garantie!
2. Groot assortiment uit eigen voorraad.
3. Altijd de beste modellen van de A merken
4. Op werkdagen vóór 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
5. Niet goed = geld terug!
6. Gratis verzending met PostNL v/a 100,-
7. Eigen Technische Dienst

Klachtenprocedure:
U kunt zowel een klacht over een product als over de dienstverlening indienen.
U kunt via de mail bij ons een klacht indienen via info@laptops4all.nl wij reageren inhoudelijk binnen 5 werkdagen op uw email.
U ontvangt een mail van de ontvangstbevestiging. 

Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/)


Q & A:
Welke producten kan ik bij jullie kopen?
Laptops, Computers, Monitoren en accessoires.

Wat is refurbished?
Een refurbished apparaat van Laptops4all is een apparaat wat al eerder gebruikt is, de apparatuur is ex-lease/eigendom van grotere bedrijven welke een vooraf bepaalde termijn gebruik maken van hun ict apparatuur waarna deze word vervangen voor nieuw. Vaak is de termijn 3 jaar wat gelijk loopt aan de fabrieksgarantie.

Door wie wordt mijn pakket verzonden?
Wij maken gebruik van PostNL voor onze verzending

Wanneer kan ik mijn verzending verwachten?
Indien u op werkdagen vóór 15.00 uur besteld wordt uw zending dezelfde dag nog verstuurd  de volgende dag thuis bezorgd door Postnl.

Wat te doen indien er schade is aan de producten bij ontvangst van pakket?
Wij pakken onze producten zo stevig mogelijk in. Mocht er toch onverhoopt een schade zijn ontstaan dan kunt u dit kenbaar maken middels de e-mail info@laptops4all.nl

Is mijn verzending verzending verzekerd?
Het pakket wat u van ons ontvangt is verzekerd, u dient voor ontvangst een handtekening te plaatsen of uw ID bewijs te overleggen met de vervoerder.

Waarom kunnen jullie deze lage prijzen aanbieden?
Wij kopen onze producten met grote hoeveelheden in en kunnen zo deze tegen zeer scherpe prijzen aanbieden.

Kan ik mijn verzending online volgen?
U ontvangt per mail status-updates over uw bestelling, u ontvangt ook een track and trace code zodat u de zending kunt volgen.

Is er een mogelijkheid om de gekochte producten af te halen?
Wij hebben een fysieke winkel in Loosdrecht waar u bestelde producten direct kunt afhalen wij kunnen u daar ook advies geven over uw aankoop. Wij zijn vijf dagen per week geopend.

Met welke betalingsmethode kan ik betalen in de fysieke winkel?
In de winkel kunt u Contant of met Pin betalen.

Zijn jullie aangesloten bij het ICTWaarborg?
Ja, wij zijn aangesloten bij het ICTWaarborg.

Hebben jullie een klantenservice?
Ja, wij hebben een klantenservice via de chat op onze site, u kunt ook via het contactformulier op onze website vragen stellen of email naar info@laptops4all.nl en telefonisch bereikbaar op 035-6284312.

Met welke betalingsmethode kan ik betalen?
-iDEAL
Heb je toegang tot internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan kun je zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet.
De voordelen op een rij: snel, simpel en veilig online betalen via je eigen bank.
Op werkdagen voor 15:00 uur met iDEAL besteld? Volgende dag vanaf 100,- gratis thuis bezorgd!
iDEAL is bij Laptops4all.nl volledig gratis
-Paypal (Bij het afrekenen met PayPal kunt u voor de optie Achteraf Betalen kiezen. Bij het afronden van uw aankoop betaalt PayPal de verkoper voor u en wordt het geld pas na 21 dagen van uw bankrekening afgeschreven).
-Pay In3
Betalen in 3 maanden zonder rente. (minimale besteding van uw bestelling € 200,-)
-Vooruitbetaling
Houd rekening met één a twee werkdagen overboektijd. Bestellingen kunnen ook doorgegeven worden via info@laptops4all.nl
Bij ontvangst van uw betaling sturen wij u direct een ontvangstbevestiging via e-mail, waarna wij de bestelling in de regel nog dezelfde dag versturen.

Annuleren?
Als u uw overschrijving reeds hebt gedaan maar toch besluit te annuleren, neem dan contact op met onze klantenservice. Zodat wij uw betaling snel terug kunnen storten. 


Garantie:
Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt minimaal de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.Op de gebruikte/refurbished producten geeft Laptops4all 12 maanden hardware garantie mits anders aangegeven, deze extra garantie doet geen afbreuk aan de wettelijke garantie. 
Ook is het bij sommige producten mogelijk om tegen een meerprijs van €49,- de door ons extra aangeboden hardwaregarantie van 1 jaar te verlengen naar een totaal van 24 maanden. Dit staat vermeld op de betreffende productpagina's. Ook deze extra garantie doet geen afbreuk aan de wettelijke garantie. Alle garantietermijnen die op onze website worden genoemd betreffen de hiervoor genoemde fabrieksgarantie of een van de hiervoor genoemde door ons extra aangeboden garanties.

Onze Rekeninginformatie:
Laptops4all.nl
NL86 RABO 036.91.40.834
Heb je internetbankieren bij de ING, ABN AMRO, Rabobank of SNS Bank?
Overweeg dan iDEAL, een eveneens gratis betaalmethode waarbij je óók betaalt via je vertrouwde internetbankier-software.