• Schild Groot assortiment uit eigen voorraad
  • Schild Gratis verzending v/a 100,-
  • Schild 12 maanden garantie!
  • Schild Voor 15:00 uur is morgen in huis
  • Schild Niet goed = geld terug!
  • Schild Eigen technische dienst
ICT Waarborg Thuiswinkel Waarborg

Veel gestelde vragen:

Welke producten kan ik bij jullie kopen?
Refurbished Laptops, Computers, Monitoren en accessoires.

Wat is refurbished?
Een refubished apparaat is een apparaat wat al eerder gebruikt is, bij ons komen ze terug uit het bedrijfsleven. Na een goede controle en volledig schoon gemaakt kunnen deze laptops nog jaren mee. U draagt een steentje bij aan het milieu als u kiest voor een goede Refurbished laptop of computer.

Door wie wordt mijn pakket verzonden?
Wij maken gebruik van PostNL voor onze gratis verzending vanaf een bestelbedrag van € 100,-. Onder een bestelbedrag van € 100,- wordt € 8,75 in rekening gebracht voor verpak- en verzendkosten.

Wanneer kan ik mijn verzending verwachten?
Indien u op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, krijgt u de verzending morgen in huis. Dit geldt uiteraard niet voor het weekend.

Wat te doen indien er schade is aan de producten bij ontvangst van pakket?
Wij pakken onze producten zo stevig mogelijk in. Mocht er toch onverhoopt een schade zijn ontstaan dan kunt u telefonisch contact opnemen op het nummer 035-6284312

Is mijn verzending verzekerd?
Het pakket wat u van ons ontvangt is aangetekend maar niet verzekerd, u dient voor ontvangst een handtekening te plaatsen bij Postnl.

Waarom kunnen jullie deze lage prijzen aanbieden?
Wij kopen onze producten met grote hoeveelheden in en kunnen zo deze tegen zeer scherpe prijzen aanbieden.

Kan ik mijn verzending online volgen?
U ontvangt per mail een status-updates over uw bestelling.

Is er een mogelijkheid om de gekochte producten af te halen?
Wij hebben een fysieke winkel aan de Industrieweg 18-d 1231 KH in Loosdrecht waar u bestelde producten direct kunt afhalen wij kunnen  daar ook advies geven over uw aankoop. Wij zijn vijf dagen per week geopend. U betaald dan géén verpak/verzendkosten.

Zijn jullie aangesloten bij het ICTWaarborg?
Ja, wij zijn aangesloten bij het ICTWaarborg

Prijzen getoond op website 
De prijzen in het rood vermeldt zijn incl. de BTW

Hebben jullie een klantenservice?
Ja, wij hebben een klantenservice en deze is te telefonisch bereikbaar op 035-6284312 of via de email naar info@laptops4all.nl

Is er een garantie op de producten?
Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt minimaal de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie. Op de gebruikte/refurbished producten geeft Laptops4all 12 maanden hardware garantie. Ook deze extra garantie doet geen afbreuk aan de wettelijke garantie.
Ook is het bij sommige producten mogelijk om tegen een meerprijs van €49,- de door ons extra aangeboden hardwaregarantie van 1 jaar te verlengen naar een totaal van 24 maanden. Dit staat vermeld op de betreffende productpagina's. Ook deze extra garantie doet geen afbreuk aan de wettelijke garantie. Alle garantietermijnen die op onze website worden genoemd betreffen de hiervoor genoemde fabrieksgarantie of een van de hiervoor genoemde door ons extra aangeboden garanties.

Met welke betalingsmethode kan ik betalen?
Bij ons kunt u via Ideal, Paypal, MisterCash/Bankcontact, overboeking, GiroPay en gespreid betalen met IN3 (vanaf  een besteding van €200,-).
Bij het afrekenen met PayPal kunt u voor de optie Achteraf Betalen kiezen. Bij het afronden van uw aankoop betaalt PayPal de verkoper voor u en wordt het geld pas na 21 dagen van uw bankrekening afgeschreven.

iDEAL
Heeft u toegang tot internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet.

De voordelen op een rij:
Snel, simpel en veilig online betalen via je eigen bank.
Op werkdagen voor 15:00 uur met iDEAL besteld? Morgen in huis!
iDEAL is bij Laptops4all.nl volledig gratis
Paypal
Overboeking, houdt rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Bestellingen kunnen doorgegeven worden via info@laptops4all.nl Bij ontvangst van uw betaling sturen wij u direct een ontvangstbevestiging via e-mail, waarna wij de bestelling in de regel nog dezelfde dag versturen.

Annuleren?
Als u de overschrijving reeds hebt gedaan maar toch besluit te annuleren, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij kunnen uw bestelling annuleren en de betaling terug storten. 

Rekeninginformatie

Onze rekeninginformatie:

Laptops4all.nl

Rekeningnummer NL86 RABO 036.91.40.834