• Schild Groot assortiment uit eigen voorraad
  • Schild Gratis verzending v/a 100,-
  • Schild 12 maanden garantie!
  • Schild Voor 15:00 uur is morgen in huis
  • Schild Niet goed = geld terug!
  • Schild Eigen technische dienst
ICT Waarborg Thuiswinkel Waarborg
Beoordelingen

Gebruikte Laptop FUJITSU SIEMENS

Refurbished laptops Fujitsu Siemens voor kantoor of huiswerk

Juist voor scholen en particulieren is het interessant om voor tweedehands laptops te kiezen. Neem de computers van Fujitsu Siemens die gemaakt zijn om lang mee te gaan. Toch worden ze dikwijls binnen drie jaar vervagen door bedrijven. Dit heeft te maken met boekhoudkundige zaken, het zegt niets over de staat van het apparaat. Prestaties en eigenschappen van een zakelijke laptop zijn vaak beter dan een nieuwe van een grote elektronicaketen.

Laptops met een duurzaam imago

Fujitsu Siemens heeft zich gespecialiseerd in "groene" computers. Dit zijn duurzame computers die weinig energie verbruiken. Hierdoor zijn ze zeer populair onder inkopers van grote, wereldwijde concerns. Duurzaamheid is immers een belangrijk thema in de hedendaagse bedrijfsvoering. Ook voor thuisgebruik profiteert u hiervan. De laptops van Fujitsu Siemens gaan gewoonweg langer mee en gebruiken minder stroom. Of u nu een kleine laptop voor onderweg kiest met een schermformaat van 12 inch, of een groter type (b.v. 17 inch) voor op kantoor, het voordeel is helder.

Gebruikte laptops voor particulieren en scholen

Onze technische afdeling zorgt ervoor dat de 2e hands computers technisch voor 100% in orde zijn. De harde schijf is opgeschoond, het geheugen getest, eventueel zijn onderdelen vervangen en het uiterlijk is vrijgemaakt van gebruikssporen en schade. Naast dit werk verrichten ze ook reparaties aan uw trage of defecte laptop of pc. De goedkope computers die wij aanbieden hebben standaard een garantie van 12 maanden. Onze klanten maken relatief weinig gebruik van deze service omdat computers altijd als nieuw onze reparatieafdeling verlaten en dus nog jaren storingsvrij meegaan.

Fujitsu Siemens met andere topmerken vergelijken

Naast Fujitsu Siemens heeft Laptops4all diverse merken laptops in huis. Omdat wij louter zakelijk afgeschreven computers van bedrijven inkopen, zijn dit topmerken die de kritische kijk van internationale inkopers kunnen doorstaan. Ons aanbod bevat tweedehands computers van Apple, Toshiba, HP, Dell en IBM/Lenovo. Vergelijkt de merken rustig met elkaar. Wanneer u hier vragen over heeft, neemt u dan gerust contact op met onze servicedesk. U bent uiteraard eveneens welkom om onze winkel in Loosdrecht te bezoeken. U vindt er – naast onze laptops – pc’s, verschillend grote beeldschermen en andere hardware.

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw