• Schild Groot assortiment uit eigen voorraad
  • Schild Gratis verzending v/a 100,-
  • Schild 12 maanden garantie!
  • Schild Voor 15:00 uur is morgen in huis
  • Schild Niet goed = geld terug!
  • Schild Eigen technische dienst
ICT Waarborg Thuiswinkel Waarborg
Beoordelingen

Gebruikte Laptop Toshiba

Nog jaren plezier van tweedehands laptops van Toshiba

Toshiba is groot in het bieden van oplossingen voor zakelijk computergebruik. Het Koreaanse bedrijf geniet van oudsher een zeer betrouwbare reputatie. Met een gebruikte laptop van Toshiba kiest u voor jarenlang zorgeloos computergenot. Doordat elke Toshiba door en door getest is, van binnen en buiten gereinigd en technisch 100% in orde beleeft het apparaat een nieuwe start! Wij geven niet voor niets standaard 12 maanden garantie op elke pc en laptop.

De schokbestendige metalen behuizing van Toshiba

Toshiba staat bekend om zijn Satellite-lijn. Hierin zijn zowel computers als laptops opgenomen. Er zijn modellen voor de consumentenmarkt en modellen speciaal voor zakelijk gebruik. Die laatste zijn uitermate geschikt voor intensief gebruik en beschikken over een snelle processor en een groot geheugen. Dit geldt zowel voor het werkgeheugen als het intern geheugen. In de winkel vindt u vaak goedkopere modellen met een kunststof behuizing. Voor zakelijk gebruik zijn Toshiba laptops standaard uitgerust met een metalen behuizing die bijna onverwoestbaar is. Dit draagt bij aan de levensduur van deze apparaten. Temeer omdat de schokbestendigheid groot is.

Degelijke laptops voor bedrijven en particulieren

Met name voor scholen en particulieren is een refurbished Toshiba computer een oplossing. Goedkope computers hebben het manco dat ze niet lang meegaan. Dat geldt niet voor refurbished computers afkomstig uit de zakelijke markt. U profiteert van de strenge eisen die inkopers van grote bedrijven stellen aan nieuwe computers. Alleen de grootste topmerken als Toshiba, HP, Apple, Fujitsu Siemens, Lenovo en Dell kunnen hieraan voldoen. Merken die zich louter op de consumentenmarkt richten hebben over het algemeen minder te bieden. Vergelijkt u rustig de Toshiba laptop met laptops van deze andere merken in ons assortiment.

Bezoek onze winkel in Loosdrecht

Ons bedrijf is gevestigd in het mooie plaatsje Loosdrecht! U vindt daar onze winkel, waar alle modellen uit onze webshop live te bewonderen zijn. Het hart van ons bedrijf – de technische afdeling – bevindt zich in hetzelfde gebouw. Met een enthousiaste groep medewerkers die bestaat uit inkopers, verkopers, technici en servicedeskmedewerkers geloven we heilig in ons product. Goedkope computers van een onberispelijke kwaliteit! Onze technisch afdeling voert ook reparaties uit dus als u niet per se een gebruikte laptop of pc wilt kopen, kunnen wij ook uw oude machine aan een grondige test onderwerpen. Wat goed is, verdient immers een tweede kans.

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw