Laptops4all Maatregelen 

Beste klant,

 
Om u en onze medewerkers te beschermen tegen Corona besmetting hebben we besloten onze fysieke winkel voor verkoop tijdelijk te sluiten tot nader te bepalen datum!

U kunt ons assortiment online vinden en bestellen en mocht u hulp nodig hebben om een voor u geschikte laptop te vinden dan kunnen wij u telefonisch of via de mail/chatfunctie adviseren.

Voor het afhalen van uw bestelling kunt u tijdens de aangegeven openingstijden terecht. Ook voor het afgeven en ophalen van reparaties kunt u tijdens de aangegeven openingstijden terecht.

Voor vragen of advies kunt u ons tijdens de openingstijden bellen op 035-6284312 of stel uw vraag via de mail of chatfunctie op de website. 
 
Wij wensen iedereen veel sterkte in deze onzekere tijd en hopen u zo snel mogelijk weer in goede gezondheid te mogen verwelkomen!

Bedankt voor uw begrip!
 
Met vriendelijke groet,
Team Laptops4all
Team Laptops4all
(Martijn, Jocelyn, Gijs en Sven)

U kunt dus gewoon een bestelling plaatsen, hierbij kunt u kiezen voor afhalen bij Laptops4all in Loosdrecht of afleveren op een gewenst adres.
Let op!! bij afleveren kan er vertraging zijn in de levering door de drukte bij PostNL.

Uw bestelling wordt voorafgaand van de verzending volgens de RIVM- Richtlijnen gedesinfecteerd, waarna deze stevig wordt verpakt en zo veilig bij u thuis wordt bezorgd.