• 6e Gen. Intel QuadCore i5
  • 8GB DDR4 / 128GB SSD
  • USB 3.0
  • Windows 10 Pro

  Deze zeer betrouwbare desktop van HP is klaar om u nog vele jaren bij te staan in al uw digitale behoeftes! Deze HP Elitedesk 800 G2 SFF uit de reeks refurbished pc is direct geschikt voor gebruik. 
  Zoekt u ook nog een gebruikte monitor?
  Van € 299,00
  Voor € 259,00
  Prijs excl. BTW € 214,05

  Verlaagde prijs
 • AutoCAD, Photoshop, Gaming

  • Intel Xeon E5-1620v3 2.8Ghz
  • 16GB DDR4, 256GB SSD
  • nVidia Quadro K2200 4GB
  • Windows 10 Pro, DVD speler
  Deze pc is uitgevoerd met de top Xeon processor uit de Intel reeks E5-1620v3 QuadCore 2.8GHz, tevens de nVidia Quadro K2200 videokaart met 4GB DDR5 staat garant voor grafische topprestaties!
   
  € 679,00
  Prijs excl. BTW € 561,16

 • AutoCAD, Photoshop, Gaming

  • Intel Xeon E5-1650v3 3.5Ghz
  • 16GB DDR4, 256GB SSD
  • nVidia Quadro K4200 4GB
  • Windows 10 Pro
  Deze pc is uitgevoerd met de top Xeon processor uit de Intel reeks E5-1650v3 SixCore 3.7GHz, tevens de nVidia Quadro K4200 videokaart met 4GB DDR5 staat garant voor grafische topprestaties!
   
  € 829,00
  Prijs excl. BTW € 685,12

Gebruikte Computers 

Tweedehands computers: goede prijs-kwaliteitverhouding!

Tweedehands computers zijn ons specialisme. We kopen de gebruikte computers en laptops in bij grote bedrijven die de apparaten maximaal na drie jaar vervangen. Onze technische afdeling neemt alle hardware die binnenkomt stevig onder loep. Onderdelen die niet goed werken, worden vervangen. Krasjes en butsen worden weggewerkt. De harde schijf wordt helemaal schoongemaakt en de software krijgt een update. Zo kunnen wij goedkope tweedehands computers van topkwaliteit aanbieden.

Tweedehands computers en laptops van topmerken

De inkoop van tweedehands computers en laptops doen we voornamelijk bij grote bedrijven en daarom hebben we eigenlijk alleen apparaten van topmerken in huis. Denk daarbij aan Apple, HP, Toshiba, Lenovo en Dell. Het is nu eenmaal zo dat al deze merken aan de hoge eisen van de zakelijke markt kunnen voldoen. Een simpele consumentencomputer zou het intensieve dagelijkse gebruik niet lang overleven. Computers die gemaakt zijn voor de zakelijke markt bezitten kenmerken die tot een lange levensduur leiden. Een metalen behuizing is daar een voorbeeld van. Met name laptops krijgen immers heel wat te verduren doordat ze regelmatig verplaatst worden. Bij ons bent u daarom verzekerd van gebruikte computers van de beste merken!

Bent u op zoek naar goedkope gebruikte computers?

Als u op zoek bent naar een goedkope laptop of computer, dan is een tweedehands computer een goede optie. Voor zowel bedrijven en scholen als voor particulieren zijn gebruikte zakelijke computers een oplossing. De computers zijn zelden ouder dan drie jaar. Daarnaast voorzien we de gebruikte computers van de allernieuwste processor en harde schijf waardoor ze nog lang niet verouderd zijn. Onze technici sporen elk krasje en elke technische tekortkoming op. Zo kunt u na aflevering van het apparaat zorgeloos de doos openen, de stekker in het stopcontact steken en ermee aan de slag gaan.

Kom langs bij onze winkel en servicepunt in Loosdrecht

Onze onderneming is gevestigd in Loosdrecht. Alle producten die u online kunt bestellen zijn in de winkel live te bewonderen. Zo ook onze gebruikte computers van de meest toonaangevende merken. Ook onze technische afdeling is in dit pand gehuisvest. Voor reparaties, onderhoud en garantie kunt u dus ook in Loosdrecht terecht. Heeft u nog vragen over onze tweedehands computers? Bel ons op 035-6284312, stuur een e-mail naar info@laptops4all.nl of stel u vraag via de chat.